۷ پاسخ

عزیزم یهو شیرت رو قطع کن کم کم
تا چهل روز هم میگن باید سوره یاسین رو خوند

سلام عزیزم منم ۳ روزه گرفتم ی دفعه گرفتمش با مشاوره دکتر کم کم هم خودت اذیت میشی هم بچه من روز اول صبرزرد زدم همین ک دهن گرفت دیگه نمیخاد بعدش چسب زدم ک شیرم ی دفعه قط بشه الان س روزه چسب زدم خیلی کم شده شیرم امیدوارم ب دردت بخوره

سلام..چقد زود از شیر میگیری گلم،گناه داره،مگه نباید ۲سال کامل بخورن؟

عزیزم منم چسب زدم میخواست بکنه نزاشتم چند روز قبل دوتاشم زدم دیدم خیلی گریه میکنه یکی ک شیرش کم بود و دادم اونی ک چسب زده بودم نمیدادم هر وفت بهونه میگرفت یکیو میدادم دیگه امرور دوتاشم چسب زدم راحتر باهاش کنار امد الان فقط داشت میخوابید خیلی بد گریه مبکرد بهش دادم تا بخوابه

گلم روش درست رو انتخاب کن تدریجی کم کن این طوری فقط اضطراب جداییش بیشتر میشه و با اسیب روحی از شیر گرفته میشه حتی ممکنه وابسته تر بشه

ای شیطون😂😂😂😂

خوب تلخک بگیر بزن