۶ پاسخ

آره منم هیچ دردی نداشتم خونریزی کردم رفتم دکتر ساعت ۹ صبح رفتم ۱۲ به دنیا اومد با آمپول فشار

اره من هیچ دردی نداشتم هیچی.یه روز ساعت پنج صبح با درد کمر بیدار شدم ظهر زاییدم

دقیقا حال منم همینه چندم تاریختونه !

من در طول روز بعد فعالیت یکمی دردای شبیه پریودی داشتم.خیلی کم بود اما شب قبل زایمانم یهو دردام شروع شد در حدی ک اصلا بهم امپول هم نزدن.مرتب دردم گرفت و زایمان کردم

۰😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم ممکنه دردت بگیره ولی امکان داره دردت نگیره و امپول فشار بهت بزنن