۴ پاسخ

فقط توکلت به خدا باشه عزیزم بهترین هارو برات میده خودش انو بهت داده پس امیدتم به خودش باشه

۳تا جواب چیه؟؟؟ برا من کلا ۳هفته طول کشید زنگ زدن رفتم گرفتم ۳مرحله زنگ نزدن بیشتر ادمو اینجوری اذیت میکنن

مگه میشه دوتا خوب باشه سومی بد باشه؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ همشون بهم ربط دارن
بهش میگفتی عوضی نفهم خب میذاشتی سومی هم آماده بشه بعد میگفتی مریضی مگه؟؟؟

ایشالله که خوبه.توکلت بخدا باشه.اصلا بهش فکر نکن.تا جواب بیاد