۸ پاسخ

من برا پسرم درست کردم ولی با آب ماهیچه شل کردم بهش دادم.شیر پاستوریزه برای زیر یک سال خوب نیست

آره گلم دکتر به من گفت در صورتی که خوب جوشیده بشه تا حدود نیم ساعت و باهاش فرنی درست کنید اشکال نداره

من شیرپاستوریزه بابیسکوییت مادرمیدم پسرم یه کاسه به پسراولیمم پنج ماهه میدادم

من فرنی و شیربرنج با شیر درست میکنم تو غذا اشکالی نداره ولی خالی نباید بدی.

سلام خانوما ،والا بهداشت به من گفت زیر یکسال اصلا شیرپاستوریزه نده ،حریره یل فرنی رو اردمو با ابو شکر میزارم رو گاز قوام بیاد بعد یکم بادوم میریزم توش یه چند تا غل زد خاموش میکنم یکم سرد شد یه قاشق شیرخشک اضافه میکنم

پسر من اصلا پوره هویج دوست نداره شیر پاستوریزه عزیزم که همش ابه همون با شیر خشک درست کن براش

نه‌من خالی میدم اصلا با شیر قاطی نمیکنم بهش کره میزنم

سلام من هویچ وسیب زمینی ومرغ روابپز میکنم هنوز ک آبش تموم نشده زیرگازو خاموش میکنم ی خورده نمک میزنم ومیکوبم.. پسرمم دوست داره.بهتره تا۱سالگی ازشیرگاو استفاده نکنید واسشون سنگینه...