۵ پاسخ

پسر من ۳ماه و ۱۳ روزشه امروز صبح که بیدارشدم شیرش بدم دیدم غلت زده رو شکم و صدا درمیاره ولی نگران نباش هر بچه ای متفاوته مسئله مهمی نیست

عزیز جان بعضی بچه ها 3 ماه نیمه شون هم باشه غلت میخورن بعضی 4 ماهگی بغض ها هم 8 ماهگی مال من 4نیم ماهشه تازه خیلی کم داره غلت میخوره

طبیعی بچه ها متفاوتن هنوز فرصت داره تا شش ماهگی پسر من سه ماه غلت زد

سلام عزیزم نگران نباش پسر منم ۴ ماهو ۵ روز بود غلت زد

منم دخترم ۴ ماه و ۱۷ روزشه ولی غلت نمیزنه ...نمیدونم چون زود به دنیا اومده هم تاثیر داره رو این موضوع یا نه ؟!