۱۲ پاسخ

۶/۷ تا

5تا پوشاک استفاده میکنم

حدودا ۶تا در روز

سلام بستگی ب بچه داره عزیزم

سلام .من خونه خودمون باشیم‌چون عفونت نکنه و اذیت نشه فقط عصر ب بعد پوشک میکنم .
خونه کسی ک باشم‌روزی ۵ بار

بستگی داره،شاید یبار زیاد جیش کنه و ۳ ساعت یبار عوض کنم(دست روش بذارین معلوم میشه)، یبار هر ۴ ساعت! ولی کلا بیشتر از ۵، ۶ ساعت بشه احتمالا سوختگی میره بالا

من هر سه چهار ساعت دست میزنم سفت باشه عوض میکنم اگرم پی پی کرده باشه همون موقع عوض میکنم

من دوتا بازش هم میزارم پوشک خیلی گرون شده خواهر😥😥😥😥😥

من هر ۴ ساعت عوض میکنم

من اگه پی‌پی نکنه،روزی ۳ تا

من در یک روز ۰الی۳ بار خیلی کم اصلا بعضی وقتا نمیخواد عوض کنم

سلام
اگه مدفوع نکنه روزی ۳ تا