۶ پاسخ

اگه ی دفه خیلی خیس شدی و گرم بود مدام هی ازت میاد یعنی کیسه ابته اخرشم ی چیزای لجز مانند میاد ازت زود برو بیمارستان اگه اینجوری شدی

مگه دکترت بهت نگفت بیا معاینت کنه.برو مطب بعد میفرستت بیمارستان و خودشون باز میکنن کیسه ابتو.من دو هفته پیش زایمان طبیعی کردم خودشون باز کردن

نگران نباش عزیرم کیسه ابتم پاره بشه مشکلی نیست استرس نداشته باش برو بیمارستان اکنجاماماها باهات ورزش میکنن بدنیا میاد

کم کم میاد.دیگ طوری ک لباس خیس بش اگ دل درد.وکمردرد.طولانی باش درد.زایمان واینک اگر.لک خون ببینی باید.بری بیمارستان طبیعی هست؟

اگه ابریزش داری و دائمیه تازه گرمم هس

ابریزش داری؟؟شورتت خیسه میشه؟