۶ پاسخ

اره عزیزم پسرمنم تقریبا همینجور امروز دکتر بردم گفت لثه هاش خییلی متورم داره لثه سفت میکنه ی پماد داد واسش روزی دوبار بزنم ماساژ بدم

گلم تمام این علایم‌ رو پسر منم داره
به دکترش که گفتم گفت داره لثه هاش سفت میشه.
پسر من خیلی زیاد دستشو‌ سمت گوشش هم‌میبره

بنظرم زوده که برا دندون ... ولی خوب هستن بعضی بچه ها که زود دندون درمیارن ...
موقع شیر دادن خودشو میکشه کنار و به کمرش قوس میده ؟!
شبها چطور تو خواب سینه تونو میگیره؟

شیر خشک اصلا نده سینتو ول میونه نمیخوره اب دهنش بخاطر سفت شدن لثه هاشه پستونکشم فشار میده حتما میخاره مال دختر منم ایجوری بود الان دیگه کلا بدتر شده ولی شیرشو میخوره

بله داره لثه هاش سفت میشه واسه دندون دراوردن تا شیش هفت ماهگی همینجوریه تازه شیش ماهگی بدتره چون لثه هاش درد میاد موقعی که بخاد دندوناش در بیاد

ن زود شاید رفلاکس داره