۸ پاسخ

از داروخانه قطره بیلی ناستر تهیه کنین بهش بدین بسیار موثره دکتر روز اول تو بیمارستان بمن داد

عزیز خودت هر روز ۳ تا کاسه آب انار بخور دوتا قطره هم تو دهن بچه بچکون عالیه من زردی دخترم از ۱۹ اود رو ۸ الانم ک خوب شده

برای بچه ی من ۱۳.۳ بود.تو دستگاه گذاشتم اما زیاد در نمیاوردم فقط برای شیر و باد گلو.تا می تونی زیر دستگاه نگه دار.من خودم ترنجبین خوردم.و لیموشیرین.تا می تونی هم بهش شیر بده که ادرار کنه تا زردی ازش خارج بشه.برای من یه روزه اومد رو ۷.و اینکه با چشم تشخیص داده نمیشه منم فکر می کردم زرده اما بردم آزمایش خوب بود

عزیزم بعضی از بچه ها تا دو ماهگی زردیشون میمونه باید ببرین پیش متخصص تا چندتا ازمایش خون ازش بگیرن دختر من الان ۲ ماهشه دیگه کاملا زردیش رفته تا دو ماهگیش زردی داشت تو چشاش بود ولی الان دیگه نیس دختر منم زردیش ۱۳ بود

عزیزم تو تا دونه انار ابشو بچکون تو دهن بچه... خودتم ترنجبین. واب انار بخور

خودتون ترنجبین و شیر خشت بخورید روزی سه چهار بار تا زردی از بدنش خارج بشه. زیر دستگاه هم بزاریدش. پسر من 15بود زردیش 3روزه تموم شد. فقط پسر من 10روزش بود

نگران نباش من تا۴۰روزگی زردیش کم کم رفت.
الان زردی داره یا همون اول۱۳ بوده

زردی میگن باید زیر ده باشه دخترمنم تو دستگاهه