۸ پاسخ

نه نیاز نیست نیم ساعت قبل بردی بهداشت خودشون توضیحات کامل میدن وقتی واکسن زدن همونجا دوبرابر وزنش قطره میدی هر ۴ ساعت یکبارم استامینی میدی

هر۴ساعت تا۳روز هرنیم ساعت روزاول کمپرس یخ روز دوم هرنیم ساعت کمپرس گرم

ن نده بهش عزیزم شما الان از کجا میدونی ک وزنش چقدره ببری بهداشت خودشون میگن بهت

هز۴ساعت
روز اول کمپرس یخ و روز دوم کمپرس گرم باحوله گرم انجام بده و مراب تبش رو چک کن

منم یه رب قبلش دادم بعد واکسن روز اول چهارساعت یبار روز دوم شش ساعت یبار بعدش دوبار هرهشت ساعت دادم 12ساعت بعدواکسن دخترم دوروز تب داشت

۴ ساعت تکرار کن

هر چهار ساعت روز اول و روز دوم در صورت نیاز

هر 4 ساعت تا هر وقت که تب میکنه وبی قراری میکنه