۵ پاسخ

اینجا تاریخ زایمانت و بزنی هفته تو درست می نویسه
18 هفته دیگه جنسیت معلومه
سونوام هر جا یه قیمتی داره
من پیش دکتر صدری رفتم 450 شد ولی همینجا بودن دوستانی که خیلی کمتر دادن

سرچ بکن "مرکز سونوگرافی دکتر صدری" شمارشو بردار بزنگ قیمتاشو بپرس
ولی برا ان تی 250 دادم
واسه آنومالی 500
تعیین جنسیت خالی نرفتم...
توی سیدخندانه - خواجه عبداله انصاری - قبل از ابوذر

سلام گلم.بله برای سونو انومالی ب محض اینکه ۱۸ هفته تموم میشه باید برید.من اهل یکی از شهرستانای خراسان رضویم.۳ روز پیش رفتم سونو ساده ۲۳۰ تومن بود با بیمه تامین اجتماعی.اماسونو ۳بعدی ۴۰۰ تومن

عزیزم کجای تهران هستی؟

اینجا شما اخرین قاعدگی رو زدی اشتباه زدی احتمالا که 3هفته عقبه .