۵ پاسخ

عزیزم نگران نباش برادرشوهرمن ۵سالگیش حرف زدنو شروع کرد

سلام عزیزم باهاش خییییلی حرف بزن و قصه و شعر بخون درست میشه
شاید شما بعد از به دنیا اومدن بچه دوم وقت نداشتین و با اون یکی زیاد حرف نزدین

سلام در چه حدی حرف میزنه
؟

پسرمنم مشکل حرف زدن داره البته پیش فعاله وتوجه کافی رو نداره
اینکه پیش یه بچه دیگست خوبه باید بهتر حرف بیاد چون دورش شلوغ باشه بهتره
و میتونه ارثی باشه حرف زدنش
پسر شما تا چ حد حرف میزنه جمله سازی میکنه

سلام عزیزم ایا شما با پسرتون حرف میزنین تو خونه یا تلوزیون میبینه براش شعر میخونین؟میشه گفت ارثی باشه منتها بستگی داره ک‌اصلا کم حرفه یا نه