۹ پاسخ

مشکل همه مامانا😅😅

آروم تکون بده بزن پشتش میزنه

اره دقیقا. یا اینکه خواب آروغ ک میگیرم بیدار میشه دیگه نمیخوابه 😭😭😭

فکر میکردم فقط من مشکل دارم بااین قضیه

خانما که میگن تو خواب آروغ میگیرن
هم نی نی هاتون اذییت میشه هم بد خواب من راجبش خوندم اشکال نداره لازم نیس آروغش بگیری تو خواب فقط رو دنده راست بخوابونش که محتوا بر نگرده ریه من خودم دراز کشیده به پسرم شیر میدم آروغ هم نمیگیرن فقط رو دنده راست میخوابونمش تا صبح راحته چشماش بسته هست سر جاش بهش شیر مبدم

بچه رو ب پهلو بخوابون خودش اروغ میزنه

بعد از اینکه کامل شیر رو خورد 3تا 4دقیقه به همون حالت خوابیده بزارید باشه بعدش بلند ش کنید برای آروغ زدن

بلافاصله بعدشیرخوردن راحت تره.گاهی ممکنه آروغ نزنه ولی اگردیدی خیلی داره دست وپامیزنه بلندش کن اروغشوبگیر

هییی نگوپسرمن که شیرمیخوره سریع میخوابه منم میزنم روپشتش تااروغ میزنه بعدمیخوابونمش بدون اروغ نخوابون خطرناکه