جدیدا کسی هست زایمان طبیعی کرده باشه؟

۹ پاسخ

ببین هر دوتاش پاره میشی بخیه میخوری درد میکشی
طبیعی خودتو میبینی و وحشت میکنی
سزارین خودتو نمیبینی و وحشت نمیکنی
همیناست فرقشون

اگه طبیعی انقدر وحشتناک و عوارض داره چرا همه خواننده و سلبریتای خارجی طبیعی زایمان میکنن😞😞
اگه تا ماه اخر بخور بخواب باشیم معلوم طبیعی سخته

میخوای بپرسی چجوری بود؟😁اگ جواب دادن ی مفید بود برام بزن بیام بخونم

چه وحشتناک از زایمان طبیعی میگید.خدا این راه طبیعی رو گذاشته حتما تحمل سختیش رو هم برا خانمها قرار داده.بعدش قرار بچه بدنیا بیاریم یعنی حاضر نیستید درد بکشید!توکل کنید ب خدا من خودم بشخصه طبیعی انتخاب کردم برا زایمانم منتظرم دردام شروع بشه برام دعا کنید امروز فردا دردم بگیره زودی کوچولومو ببینم

میگن طبیعی اره دردش همون لحظه است و راحت بغل میگیری بجه رو فلان اما وقتی چند سال ک گذشت تازه درداش میان سراغن لگن درد افتادگی رحم پریودای ناجور من دیدم دارم میگما
سزارینم مشکلات خودشو داره
باز ببین چطوری تحمل دردت

ببین اونایی که میگن به به طبیعی عالیه اول ازشون بپرس چند ساله شوهر کردن چون اکثرا واژنشون خیلی گشاده .
اونایی که زود بعد ازدواج باردار شدن اونا واژنشون مناسب طبیعی نیس
همه میان میگن خیلی بد بود

کافیه ی نگاه بندازی به کشورای اروپایی در مواقع اضطرار سزارین میشن بقول دوستمون اگه بخوای بخوری و بخوابی و انتظار ی زایمان راحت داشته باشی همون سزارین بهتره انجام بدی ولی اگه از روی اصول توی بارداری فعالیت داشته باشی مطمئن باش طبیعی میتونی بیاری باور کن من وقتی باردار شدم واژن گشادی نداشتم😂تازه توی معاینه لگن دکتر گف لگنت بزرگ نیس متوسطه ولی بازم توکل بخدا زایمان راحتی رو تجربه کردم چون دائم فعالیت داشتم تا حدی که خیلیا نمیدونستن باردارم

هر کدوم یه خوبیها و بدیهایی داره من زایمان طبیعی بودم ،،،ولی خوب همراه خواهرم هم بودم که سزارین بودن ،،،خوبی طبیعی اینه که بعد از به دنیا اومدن بچه خودت قادری به راحتی بلند شی و کارات رو انجام بدی و بدیش اینه کن دردش بیشتر از سزارین هست وقت زایمان رو نمیدونی از اول نو ماه با هر دردی میگی شاید امروز وقتم باشه و این خودش کلی استرس به ادم میده،،،سزارین وقت عمل رومیدونی پس خیلی استرست کمتر از طبیعی دردش هر چقدر زیاد باشه به پای درد طبیعی نمیرسه،،،خیلی شیک و مرتب میری اتاق عمل و یکساعت بعد تمام ولی خوب طبیعی بعضیا بودن از صبح تا شب درد داشتن و اخر شب زایمان کردن،،،بدی سزارین اینه که تازه بعد از عمل دردا شروع میشه و اینکه نمیتونی تا چندین روز به کارای شخصی خودت برسی و تا چندین وقت مراقبت میخواد ،،،اینکه میگن توی طبیعی واژن تغییر میکنه کاملا بستگی به مامایی داره که بخیه ها رو مبزنه برات چون اگه بخیه درست بزنه اصلا اینجور نمیشه من خودم هیچ تغییری از لحاظ واژن نکردم

عزیزم همه میگن عالیه.....اصلا ده تا دیگه میخوایم طبیعی زایمان کنیم.....بعدش درد نداریم.....ولی بهتره دور و برتو نگاه کنی و ببینی اونهایی که طبیعی بودن چه مشکلاتی دارن اونهایی که سزارین بودم چه مشکلاتی بعدش خودت تصمیم بگیری کدوم باشه