۳ پاسخ

سلام من دخترم وقتی این حالت میشه که زیر سینه بیقراره حتما بالا میاره و حتما دل درد داره چیزی خوردین که اذیتش کرد

شاید شیرت کمه یا یه چیزی خوردی طعم شیرت رو دوس نداره

سلام عزیزم اگه سرش رو همش به عقب خم میکنه حالت کمانی، و این که تو خواب راحت شیر میخوره تو بیداری بیشتر اذیت میکنه احتمالا ریفلاکس داره، البته ممکنه چیزی خوردی به شیرت حساسیت داره اذیتش میکنه، اگا در روز 5 6 تا پوشک خیس داره که حداقل یکیش سنگین شده نگران نباش سیریش کافیه وزن گیریشو هم پیگیری کن