۲ پاسخ

نوزادان در چه سنی شروع به چهار دست و پا رفتن می­کنند؟

سن متوسط​​ اکثر نوزادان برای یادگیری مهارت چهار دست و پا رفتن 9 ماهگی می­باشد؛ اما بعضی از نوزادان ممکن است در هفت ماهگی یا زودتر از آن این مهارت را یاد بگیرند، در مقابل، برخی از نوزادان نیز این کار را مصادف با اولین سالگرد تولد خود شروع می­کنند. در هر صورت، فراموش نکنید که شروع مهارت چهار دست و پا رفتن در نوزاد شما یک‌شبه اتفاق نمی­افتد، بلکه نوزاد باید یک سری مراحل رشد را پشت سر گذاشته و عمل چهار دست و پا رفتن را گام به گام یاد بگیرد.

پسر من چهار دست و پا میره ولی بدون کمک نمیتونه بشینه ...بچه ها باهم متفاوتن کم کم یاد میگیره بهش کمک کن