۸ پاسخ

یه قاشق چایی خوری روغن بادام بهش بده زود کار میکنه ، یا شکمشو با روغن ماساژ بده ، یا مقعدشو با گوش پاک کن بزن روغن ماساژ بده ،ولی بهتر همش اولیه

شیرخشک رو عوض کن...منم اول آپتامیل دادم دیدم یبوست داره بعد ببلاک دادم..البته دکتر گفت

شنیدم عناب شکم شل کنه

ترنجبین بهش بده،یا اگه دسترس نداری یه دونه قند رو با یکم آبجوشیده و سرد شده حل کن دوتا قاشق چای خوری بهش بده بعد از یه ساعتی شکمش کار میکنه

دور نافش رو با روغن کرچک ماساژ بدهید و یک سر قاشق چایخورس ترنجبین

خوش به حالتون باز من میخوام یک کاری بکنم کم کار کنه

خب عوض کن گیگوز سبک وخوبه

شیرخشک‌چطوری بهش میدی بده شیر خودت میدی
طبیعی هستش ک‌دو روز یکبار شکم بچه کار کنه