۵ پاسخ

عزیزم پسر منم اینجور بود شیر خشک دادم کمکمی بعد عادت کرد شیر خشک شیرینه و شیشه راحت براشون دیگه شیر خودمو نخورد تا اونجایی ک میتونی شیر خودتو بده چون تا طعم شیر خشک و بچشن دیگه سینه نمبگیرن

خانومی من روزی ۳ بار بهش شیرخشک میدم. صبح چون شیرم بیشتر هستش بهش ۷۰ سی سی میدم عصر ساعت ۵ بهش ۹۰ سی سی میدم و ساعت ۱۱نیم شب هم ۹۰ سی سی میدم. بقیه روز شیر خودم دخترم میخوره. رازیانه خیلی بخور دم کن با نبات بخور. باعث افزایش شیر میشه

دوبار میدم یه بار طهر یه بارم قبل خواب شب ۹۰ تا،حالا شما ۱۲۰ یا ۹۰ درست کن ببین چقدر میخوره ولی زیاد نده شیرتو پس میزنه خدایی نکرده

بهش هر سه تا ۱۲۰سی سی بده

عزیزم اگ سیر نمیشه حتما بده کمکی