۲ پاسخ

عزیزم انشالله هرچی که خیره وبه سلامتی بارداربشی ولی منم ماه پیش اینطورشدم به لکه کم دیدم تافرداش هیچ اتفاقی نیفتادکه یهوافتادم روخونریزی البته نه مثل همیشه کلایکی دوساعت خونریزی داشتم اونم کم ولی بتردارنبودم دکترگفت پریوده.فکرکنم بدن تواین شرایط داره آماده میشه واسه بارداری.البته هیچکس شبیه هیچکس نیست شایدتوباردارباشی گلم.اگه خونریزی نداشتی حتمابرودکتریاآزمایش بده.توکل به خدا

سلام عزیزم ممکنه لک لانه گزینی باشه اگه تا فردا دیگه لک‌ندیدی بیبی چک بزن یا آزمایش بده.