۴ پاسخ

پسر منم همینه. تکون ناگهانی یهو شک میشن چیز نگرانی نیست. موقع زمین گذاشتن دستاشو بگیر یا دستاش زیر پتو باشه

بچه ها اینجورین..دستای بچتونو بزارید کنارش با یه پتو نخی بپیچید دورشانکاری قنداق میکنید. بهش میگن رَپ کردن... من این کارو میکردم راحت چند ساعت و میخابید . بعد کم کم دیگه نبستم

سلام عزیزم دختر منم اینطوریه ولی وقتی بسم الله میگم موقع گذاشتن رو زمین نمیپره

بله پسر منم تو سه ماهگی حدود بیست روز اینجوری بود. خودش خوب شد