۸ پاسخ

کاسنی بخور بدنشم باهاش بشور زود ب زود بهش شیر بده زیر یه لامپ سفید رنگ هم تو خونه باشه بهتره

بایداندازه یه ماش بندازی تواب جوش بعدکه حل شدچندتاقطره ازابش بهش بدی

کاسنی هم بخور

کم بایدبدی چون زردی باعث میشه بچه خیلی بخوابه اگه شیرخشتم زیادبدی بیشترمیخوابه بعداگه توخواب قندش افتادنمیفهمی

شیر خشت و ترنجبین ن خودت بخور ن ب بچه بده چون بدتر میکنه فقط دفعات زیاد شیر بهش بده تا دفع بشه زردیش

عزیزم بهترین روش حجامت پشت گوش بچه من دخترمو بردم. دوروزه میاد پایین. زردیش شیر خشت صبح ظهر شب بخور روزی یک. قطره هم به بجه ات بده. ترنجبین بخور به هیچ عنوان. کاچی. و غذاهای گرم نخور حتی دارچین زنجفیل. که خیلی گرمه هندوانه زیاد بخور بزار شیرت خنک بشه. انار دوسیاه بخور یه قطره به بچه ات بده زیاد نه ترنجبینم یه قطره به دخترت بده. من همه ی اینکارو کردم که بهت میگم زردیه دختر من ۱۲بود سه روزه بود حجامتش کردم. سریع خوب شد خودمم هم اینارو خوردم هم به بچه ام دادم.

شیر خشت وترنجبین رو باهم دم کن حتما هم خودت بخور هم روزی دوبار به بچت بده .قطره بیلی ناستر هم حتما بخر .بدنشو با سرکه بشور .خاک شیرم زیاد بخور بهش تند تند شیر بده نزار بره بالا

ماست و اسفناج و کاهو و کاسنی بخور