۵ پاسخ

شمافقط حبوبات نخورهمین
هرچی دم دستت رسیدبخور

چیزای نفاخ مثل قورمه سبزی خوب نیست..ابگوشت میخوای بخوری نخودا۲۴ساعت قبل خیس کن چیزایی که بادداره..تخم مرغ. بادمجان. ادویه زیاد. فلفل.کیوی.خیار.دوغ..‌.البته بستگی به بجه هم داره بعضیاخیلی چیزابهشون میسازه

من تااخر سه ماهگی هیچی نخوردم جز گوشت
میوه هاروهم میپختم
دبروز ی بند انگشت جگر خوردم بچم از دل درد هلاک شد

سعی کن تا ۳ ماهگی خیلی کم بخوری خوراکی های نفاخ رو،دختر من کولیک داشت و اصلا نمیخوردم و بهش کریپ میکسچر میدادم ولی الان دیگه خوب شده و تقریبا همه چیز میخورم، بهترین چیزی ک خیلی بهت کمک میکنه رازیانه اس،رازیانه رو همراه با یکمی پودر قند اسیاب کن بعد از هروعده غذایی بخور همراه با آب،هم واسه نفخ لذا عالیه هم شیر افزا هستش

نفخ و باد معده و دل درد تا دوماهگی نوزاد،چه بخوای چه نخوای بصورت طبیعی وجوده داره.

و ربطی به غذا نداره.
درست مثل زردی.
بعد از دو ماه رو به کاهش میره

فقط حبوبات استفاده نکن