۸ پاسخ

عزیزم من تجربه کردم و میتونم راهنماییت کنم اگه خاستی انجام بده من بچم ۴ روزگی زردیش ۱۲ بود که دکتر گفت تازه شروع شده و بیشتر میشه احتمالا و بیار هر روز ببینمش منم قطره بیلی ناستر روزی دوبار پنج قطره دادم بهش و اینکه با اینکه خیلی حساسم دیگه پناه بر خدا دو قطره آب انار دادم بش فرداش قشنگ متوجه شدم زردیش خیلی کمتر شده هنوزم زرده ولی داره کم میشه

من عناب شنیدم خیس کنی ابشو چند قطره بدی بخوره. یا ترنجبین. میگن تاثیرداره

هر دو ساعت بیدارش کنید بهش شیر بدید
پی پی کنه چندبار سری خوب میشه

عزیز ۱۸ خیلی بالاس ببرید بیمارستان

ترنجبین با خاک خشت بده الیه با یه قطره از داروخانه ک برای زردی میدن

ببرش دستگاه تا بیاد پایین زردیش تند تند شیر بده تا زیاد مدفوع کنه و اگرم شیر نداری چیزای گرم زیاد بخور ک شیرت زیاد شه خورد و خوراک خودتم هیچ تاثیری نداره رو زردی بچت دخترمن 18 بود زردیش اینارو انجام دادم اومد پایین الانم کامل رفته خداروشکر

حتما ببرش بیمارستان بستری کن خدایی نکرده بره 19.20 خطره حتما ببرید یا دستگاه کرایه کن هزینه کمتره

دستگاه. خیار هندوانه سبزی ماهی من ک از ۱۴ شد ۶