۹ پاسخ

فکر کنم شوهر من کیلویی 120 گرفته بود 6کیلو شد 700تومن

مبارک باششه😍😍😍
منم اردیبهشت تولد بچمه
عکسم بزار🥰🥰🥰

من ۱۵ نفربودیم کیکش شد ۴۰۰

بابا بیکاری ول مادر شوهر کن ی کیک کوچیک بگیر ببر خونه مادرت جشن بگیر من که دعوت مادر شوهر کردم ی جوراب شلواری گرفت دستش بشکنه این کیک هم شصت کرفتم

اینجا کیلویی 100کیک 50هم برا تصویر میگیرن
فک کنم دو کیلو نیم کافی بشه 250

من دوکیلو رو برای ۱۵ نفرگرفتم کیلو ۵۵ تومن هزینه تصویرم ۴۰ تومن جدا گرفتن

کیلویی ۷۰ کیک میشه با ۳۵ واسه عکس میگیرن فکر کنم دو کیلو میخوای البته چون سفارشی زیر دو کیلو قبول نمیکنن ۲۰۰ روش حساب کن

سلام مبارک باشه من برای پسرم برای ۱۸ نفر۲۰۰ تومن شد⚘🥰🥰😘

من برای تولدپسرم یک کیلوونیم کیک گرفتم شد ۱۵۰ تومن برای ۱۲ نفر