۷ پاسخ

سلام.من از موعد پریودم حالت تهوع داشتم.هرکسی بدنش فرق میکنه.الانم که دارم میرم ماه پنجم هرازگاهی پیش میاد حالت تهوع داشته باشم ولی در کل خیلی بهترم.منم کلا دو ماه اول همش درازکش بودم.نا نداشتم بلندشم از جام.استراحت کن و خودتو تقویت کن. این روزا هم میگذره و خاطراتش میمونه😄. من الان یاد اون روزای اول میوفتم هی میگم آخییی چه زود گذشت

سلام عزیزم همه که مثل هم نیستن من از ۴هفته حالت تهوع داشتم ولی مثل تو بالا نمیوردم ولی الان که دیگه ۳ماهم تمومه بالا میارم قرص میخورم که میتونم خودمو نگه دارم

من قبلا باردار بود از اخر هفته هشتم شروع شد

سلام عزیزم خدا برات حفظشون کنه😍😍
من هنوز ۵هفته هس دوهفته دیگه باید برم سونو
شما از کی متوجه شدین دوقلو باردارین؟

وای خودش از هفته ی ۸ و ۹ شروع میشه بیچاره میکنه آدمو😭

منم اصلا حالت تهوع ندارم طبیعیه
لاغر نشدم ولی جون کار کردن ندارم
همش یه گوشه افتادم

منم مثل توام دوقلو دارم الان ۹هفتمه حالت تهوم بیشتر شده