۵ پاسخ

دکترم بهم کرم هیدرودرم داد روزی ۳ بار هنوز ترک نخورده

باید از اول میزدی که ترک نخوره منم زیتون میزنم الانم هفته بیست و نهم هستم قراره برم تو سی هفتگی خداروشکر چیزی نشده🥰 میتونی ضد ترک موستلارو هم امتحان کنی البته من ویتامین Eبا روغن زیتون میزنم

عزیزم من از کرم ترک بدن استفاده میکنم
وهمراه کرم روغن زیتون و روغن بادام تلخ هم میزنم عالیه
محصوله خیلی خوبیه پیجش هست اگ دوستداشتی بگو بهت معرفی کنم که خودمم ازش کلی خرید میکنم و قابل اعتمادن

سلام اره خاله من بهترین محصولات و ارزان تو وات بهش اس بدین ۰۹۰۲۳۳۲۵۶۹۳ من خودم جواب گرفتم اگ به زیبای خودتون اهمیت میدین

مگه از الان ترک زده؟ از کی شروع کرده بودین روغن زیتون رو؟