۹ پاسخ

سلام دخترمنم توی این ماه ک بود اب از دهنش زیادی میومد...عادیه

ریفلاکس داره عزیزم

اما فکر کنم دلیل اصلیش دندون باشه

سلام. پسر منم همینطوره
واقعا دلیلش رو نمیدونم اما خودم حس میکنم سردیش کرده. چون من خودم بخاطر آلرژیش نمیتونم گرمیجات مصرف کنم و احتمالا طبع شیرم سرد شده

شاید معده ش اذیته.کلا همه تب میریزه دهنشون

فک‌کنم از الان دیگه برا دندون آماده میشن دختر منم از سه ماهگی از دهنش آب اومد

سلام دختر منم دقیقا سن دختر شماست و آب دهن می‌ریزه .از دکترش پرسیدم چون رفلاکس داره گفت ک بخاطر رفلاکسشه

سلام عزیزم داره لثه سفت میکنه. تا ماه ۶ به بعد که به امید خدا دربیاد

من ی جایی خوندم نوشته بود توی این سن بخاطر تکامل تکلم بچه ها هست