۶ پاسخ

از هر کی متفاوت ولی از من از 18 هفته شروع شد الان زخم شده و اینقدر ترک قرمز زیاد شده مخصوصاً دور نافم

من از اول بارداری زدم و هفته ۲۸ ب بعد پهلوهام ترک خورد و ژنتیکی هست هیچ دارویی هم تااثیر نداره ،من ک مادرم هم ترک نداشت ولی من پهلوهام کلا ترکی قرمز شده زیر شکمم هم ۲ تا زده

واسه من از هفته ۳۵ شروع شد
با کرم چرب میکردم ولی الان دیگه خیلی بد ترک خورده

من نزدم و تاالان که نخورده خداروشکر،خیلیا هم زدن و بی فایده بوده،بستگی به پوستت داره

بله مفیده از هر کرم و پودری هم بهتره
بستگی داره رو بعضی ها از ماه ۴ دیگه کم کم ترک میخوره بعضی ها دیرتر بعضی ها اصلا ترک نمیخوره

بعضیا میگن از ماهای اول بزنین
از هفته 15 به بعد شرو کنین