توروخدا کمکم کنید. واقعا کم اوردم. ادلیا بی نهایت بد شده. حرف گوش نکن. به هیچ حرفم اهمیت نمیده. اصلا ازم حساب نمیبره.وقتی چیزی باب میلش نباشه هر چی دم دستش باشه رو پرت میکنه و مشکونه. ظرف و ظروف و موبایل کنترل همه چیو‌میزنه میشکونه با اخم و قهر درست نشد. با دعوا و تنبیه و تو اناق بودن درست نشد. با تنبیه توبیخ کردن اسباب بازیاش هم درست نشد. دیگه واقعا کم اوردم. کاری میکنه که یکدفعه از کوره در میرم و کتکش میزنم بعد نزنم زیر گریه و پشیمون میشم اما اخه منم ادم صبر و‌تحملم حدی داره. کم اوردم واقعا. اینقدر بی ادب شده ابرومو جلو دیکران میبره. دست به چاقو میزنه تا میام ازش بگیرم جیغ میزنه و‌پرت میکنه. تمام‌وسایل خونم رو شکسته. همه چیو مچاله کردم تو‌کابینتای بالا. مثلا میره در یخچالو باز میکنه همینجوری نگه میداره میام درو میبندم حیغ میزنه گریه میکنه و‌به زور میخواد باز کنه بعد با حرص درو محکم میبنده میترسم یهچال خراب شده الان تو گرونی ۶۰ -۷۰ میلیون از کجا پول یخچال بدم اخه. نمیدونم چکار کنم. امشب دیگه زدم به سیم‌اخر وارپزی مرگشو کردم بعد پشیمون شدم از خدا معذرت خواستم. بخدا الان اشکام همینجوری داره میریزه کاش بمیرم راحت شم از دستش😭😭😭😭😭

۵ پاسخ

سلام تنها کار اینه ک اصن محلش ندین ..گیر ک بهش میدین لج میکنه ..ی چن روز محلش ندین ..کاری کرد ن تنبیه ن هیچی فقط محلش نده ب کار خودت برس..خوب میشه..دنبال توجه هستن بچه ها تو این سن..

سلام عزیزم شما الان عصبی هستید.
همه مادرا کلافه میشن این یه حس کاملا طبیعی هست.
ولی واقعا تا حالا شده خودتونو بزارید جای بچتون؟خواهش میکنم ازتون فردا فقط فردا از صبح تا ظهر خودتونو بزارید جای بچتون ببینید رفتارتون چطوریه؟اگر خودتون جای بچتون بودید از رفتارتون چ عکس العملی نشون میدادید؟ببینید باز همه تقصیرا میفته گردن بچه؟بخدا خیلی وقتا مشکلات بچه ها بخاطر رفتار نامناسب ما مامانا یا باباها هست.بچه فقط همدلی میخواد.خواهش؟میکنم ازتون یکم باهاش همدل بشید.هرچیزی رو با آرومی باهاش مطرح کنید ببینید همین‌آرامش خودتون چ تاثیری روی رفتارش میزاره.بچه ها واقعا معصوم و بیگناهن اونا از عمد ما رو کلافه نمیکنن طبیعتشون اینه.

خواهر انگار تو این سن همه اینجورین منم درگیرم

مامان مهربون واقعا حق داری.مانلی هم خیلی خیلی منو اذیت میکنه همش تو ارتفاعه .میخواد غذا بپزه .ظرف بشوره جارو کنم .تمام لباس ها و وسایل منو میخواد.جرات ندارم یه پیرهن بپوشم که میگه باید شبیهش داشته باشم.از صبح یک ریز حرف میزنه و سوال میپرسه تا شب .منم کم اوردم‌.مادرم هم فوت شده.کسی رو کمکم ندارم.امروز خیلی گریه کردم .چون طاقت و صبرم تموم‌شده .کاملا درکتون میکنم

مامان عزیز تو این سن همه ی بچه ها همینجوری هستن دختر منم خیلی لجبازی داره ولی من هر عصبانیتشو تبدیل ب بازی میکنم اتفاقا اینجوری اعصاب خودمم خراب میشه دخترمم مبدونه ک اون کارهاش متو عصبی نمیکنه و خوشحال یا بی تفاوت میره سراغ ی بازی یا کار دیگه فقط یادت باشه ک حواسشو پرت کن و شروع کن ب شعر خوندن یا هرکار دیگه ای دوست داره خیلی کمک میکنه