۱۰ پاسخ

خب تواتاق جدابخواب همسرتم که خوابه توپیشش باشی نباشی فرقی نداره که خودتوپسرت بروتواتاق جداراحت بخوابید

م😔😔منم جدیدا خیلی عصبی شدم خیای خیلی زیاااااد،نه با بچه م نه با شوهرم نمیتونم درست حرف بزنم سریع عصبی میشم اصلا دست خودم نیست بعدش سریع پشیمون میشم اما بدجوری دارم اذیت میشم اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم

عزیزم بخاطر خستگیه در طول روز خیلی خسته میشیم‌بخلطر همونه من خودم بعضی وقتا خود ب خود عصبی میشم اصلا نمیدونم چرا اینطوری شدم بعضن میبینی از خواب شوهرمو صدا میکنم باهاش دعوا میکنم یعنی در لین حر بی اعصاب شدم😐😐😐😐😐😐

اتاقت رو عوض نکن اصلا. به خاطر خستگی حساس شدی روی صدای همسرت. موقع خواب خاطرات قشنگی که داشتی رو مرور کن تا خوابت ببره. کم کم میبینی دیگه صداها رو نمی شنوی. هر وقت هم عصبی میشی به خودت بگو این صدای نفس ها و غذاهای عزیزان من هست خدایا کمکم کن قوی باشم.

عزیزم منم شوهرم صدای خروپفش مثل صدای تریلی میمونه انداختمش تو حال خودم و دخترم تو اتاق رو تخت راحت میخوابیم اخه ما زنا نمیتونیم هم ۱۰ بار برا بچه بیدار بشیم ۱۰ بار هم برا شوهر تا جدا از شوهرت نخوابی نمیتونی یه استراحت خوب بکنی عزیزم بفکر خودت باش تو باید دوبرابر انریژی داشته باشی چون بچه داری

سلام منم شوهرم خرپف میکنه تا قبولم نمیکنه ک خرپف میکنه😆😆 هروقت رو کمرمیخوابه موتورش روشن میشه. قبلن بیدارش نمیکردم وب قول شما یه تکونش میدادم بازم بعدیه ثانیه شروع میکرد.ولی الان بیدارش میکنم هرجورخوابه حالتشو عوض میکنه.

منم چنین مشکلی دارم خیلی ناراحتم ار خرد پف

من از صدای خر وپف متنفرم ..اصلا نمیتونم تحمل کنم
ب شوهرت بگو جای دیگه بخوابه😐
شما هم باید راحت بخوابی ک برای فردا انرژی داشته باشی

واییی خدایا مثل منی ازبس شوهرمخرپف میکنه ۱ساله شبا میگم برو تو اتاق بخابه ما پدیرایی میخابیم بعصی وقتا صدای خرپفش ار تو اتاقم بیدارم میکنه هرشبم عر میزنه ک نره تواتاق من میگم خرپف نکن تانری...منم دیوانه شدم واقعا شبا ارام و سوت و کور ولی شوهزمن پروسروصدا 😥😥😥😥😥

من شوهرم رو بخاطره خروپفش انداختم داخل حال .الان من و پسرم داخل اتاق میخابیم