۴ پاسخ

دختر منم اینجوریه چون ک شیرت مقوی نیست سیر نمیشه هی می خوره بلکه سیرش کنه خسته میشه خوابش میبره شیرتو تقویت کن

اگه وزنش خوبه پس سیر میشه. بچه ها دوس دارن مدام یه چیزی دهنشون باشه.پستونک بهش بده عادت کنه.نذار زیر سینه خوابش ببره بعدا واسه ریشه ها و دندوناش بده

بعد از هر بار شیر دهی یه درجه شیر خشک بده امتحان کن ببین شاید نمیشه

خب عزیزم شاید سیر نمیشه بهش شیر بده گناه داره یا خسته میشی یکم استراحت کن دوباره بعد چن دقیقه بده