۳ پاسخ

عزیزم دکتر من گفت تا یک ماهگی هیچ دارویی نباید ب نوزاد داد بی تاثیره فقط برا ارامش مادر دارو میدن ولی بی فایدس فقط ورزش و ماساژ و گرم نگه داشتن میتونه ارومش کنه
منم منتظرم یکماهش تمومشه تا بعد ببینم چ دارویی میده

سلام اول از اینکه شیر میدی چیزایه نفاخ نخور بچه اذیت میشه اگه نمیدونی کدوم غذا یا میوه باد داره بزن گوگل بهت بگه
قطره گرمیچر بده عالیه برای نفخش
دایمتیکون و ادم بزرگ میخوره تاثیری نداره.
بیشتر تو غذاهات رعایت کن ب بچه اسیب نمیرسه

فقط صبر من هر کاری بوده انجام دادم هر دارویی به بچه ام دادم بهترین دکترها بردم فایده نداشت