۷ پاسخ

فکر کنم زیاد استامینفون دادی. این دارو خواب آوره خیلی زیادش خوب نیست.ببین وزنش چند کیلو اگر ۴ کیلو باید ۸ قطره بدی

سلام خیلی استا بهش دادی بچه گیجه. 10قطره مال 5کیلو هست

منم عصری ختنه ش کردم بیدارنمیشه براشیر خودم باشیردوش براش تو شیشه شیرمو پر کردم‌چند دفه هی گذاشتم دهنش در اورذم تا گرفتش

سلام.ازدیشب چندبار شیرخورده؟باچه فاصله ای؟

سلام عزیزم ببخشید منم میخوام یکشنبه پسرم رو ختنه کنم اما نمیدونم کدوم روش بهتره شما پسرتون رو باحلقه ختنه کردین یا ب روش سنتی

سلام عزیزم ، اشکال نداره گرسنه بشه خودش بیدار میشه ..‌.بخاطر اینکه درد نکشه داروهاش رو مرتب بهش بده ...منم پسرمو دو سه روز پیش ختنه کردم همینطوره ...فقط استامینفون واسه نوزاد باقالایی خوب نیست ...مطمینا پسرت باقالایی نیست که بهش داده دکتر

سلام مگه پسرتون ۵کیلوهه؟؟؟چون باید دوبرابر وزنش بدید ، خب تو خواب شیرش بده وبی آروغش رو بگیر یا به پهلو بخوابون اگه آروغ نزد