۹ پاسخ

عزیزم بچه همینه.ی روز میخابه ی روز نمیخابه.ی روز ارومه ی روز نااروم.ی روز شیر میخوره ی روز نمیخوره.خیلی حرص نخور.اکثر بچه ها کولیک دارن و یکم مانع خوابشون میشه

ی تخم مرغ دور سرش برگردون بنداز جلوی در خونتون

به احتمال زیاد کولیک داره،شاید شربت گرایپ میکسچر روش تاثییر نداره ،ببر پیش متخصص

ببرش حموم آب گرم براش خوبه خوابش میگیره

اسپند دود کن براش اگر اعتقاد داری تخم مرغ هم بشکن

دقیقا بچه ی منم دیشب همین بلارو سرم اورد از ساعت ۱۱تا ۷صبح بیدار بود همش چرتای ۵ دقیقه ای میزدو بیدار میشد

شکمشو با روغن چرب بعد دور نافش جهت عقربه ساعت ماساژ بده .با پاهاش حرکت دوچرخه بزنه اگه باد شکم داشته باشه اینجوری دفع میشه

ببر دکتر ماهم همینارو بلدیم

عزیزم نی نی چند وقتشه