۵ پاسخ

شما کولیکید بهش بدین مث آب رو اتیشه

عزیزم دختر منم کولیک داره یکی از دکترا پدی لاکت داده بود وقتی میدادم بهش دل پیجه و دل درد شدید داشت تا چندساعت ک پی پی میکرد بعدش ندادم بردم پیش ی دکتر دیگه کولیکید بهش داده خداروشکر خیلی بهتر شده کمتر دل درد داره و میپیچه ب خودش ولی دلپیچه رو تا ۳ ماه دارن

استامینوفن که اصلا اثر نداره . وقتی شیر میخوره سعی کن ۲۰ دقیقه حداقل اروغ بگیری و زود نخوابونیش
قطره کولیک هم معجزه نمیکنه ولی با نظر دکترش سعی کن مدل های دیگه رو امتحان کنی . اگرم شیر خشک میخوره باز با نظر پزشک عوض کن شیرشو . اگه شیر خودتم میخوره سعی کن به هیچ عنوان غذاهای نفاخ نخوری و زیره و نعنا دم کن بخور که نفخ شیرتو بگیره

عزیزم بدون دستور دکتر هیچ کاری نکن واسه بچه ما هیچکدوم دکتر نیسیم ک بخایم راهکار بدیم عزیزم میبینی یکی ب بچش داده هیچی نشده ولی خدایی نکرده شما بدی بدنش واکنش نشون بده

نبابا کولیک همینه دیگ باید بگذره سعی کن با سشوار ارومش کنی رو پات تاب بدی بچرخونش تو بغلت