۵ پاسخ

بستگی به خوت داره درد داری یا لکه بینی داری یا نه یا این که دکترت منع کرده باشه اگر مشکل نداری اشکال نداره فقط به پهلو باش و حرکات اروم باشه

عزیزم بستگی ب جفتت داره ‌ولی دکتر تو هفته ای های شما هر ده روز پونزده روز یکبار میگن مجازه.من خودم ک کلا منع شدم از نزدیکی😂

عزیزم. اگه جفتت پایین نیست و بچت مشکلی نداره میتونی داشته باشی اما با پوژیشنای خاص تو اینترنت بزن برات میاد ولی اگه نداشته باشی تا سه ماهگی خیلی بهتره تا بچه رشدش کامل بشه

سه ماهه اول هفته ای ی بار خوبه مواظب باشین

منم هفته۶ام نمیدونم نزدیکی کنم یا ن🤣