۶ پاسخ

رنگ سبز مدفوع بخاطر آهن موجود تو شیر هست هر شیرخشکی مقدار آهنی ک داره فرق میکنه

سلام عزیزم منم نان میدم مدفوعش سبز ب دکترش گفتم گف مشکلی نداره

عزیزم رنگ مدفوع چون شیر خشک میخوره ثابت نیست.دختر منم همینه .گاهی سبز گاهی زرد.دکترش هم گفت مشکلی نداره

سلام عزیزم ببلاک بده نه رنگ مدفوعش عوض میشه نه معدش و اذیت میکنه من نان میدادم بچم سریع بالا میاورد

پسرمنم نان 1 میخوره .مدفوعشم رنگش هی تغییر میکنه نگران نباش .فقط هرزگاهی بهش نبات داغ یا قند داغ با قصنی مخلوط کن بده ک یبوست نگیره

مطمینی برای شیر خشکشه اخه میگن مدفوع که سبز میشه یعنی بچه پهلوهاش سر ماخورده