۸ پاسخ

یه نفر گفته نبات بده!!!! اصلا این کار رو نکنی. نبات یبوست میکنه بچه رو

عزیزم اگه گریه میکنه و اذیته پدی لاکت بده بهش و شکمش رو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده با روغن زیتون
با گوش پاکن و روغن زیتون مقعدش رو تحریک کن

دقیقا مث پسر من ببین برو عطاری شیر خشت بخر چندتا دونه بریز تو اب بزار دم بکشه اندازه ۲قاشق چایخوری بدی تمومه. زووود پی پی میکنه امتحان شدس و چیز گیاهی

سلام. ترنجبین بده از عطاری بگیر. برو گوگل هم سرچ کن بهترین ملین برای نوزاده هیچ ضرری هم نداره. فقط یه کم غلیظ درست کن

بهش ترنجبین یا فولوس بده

قطره بی بی کر از داروخانه بخر هر روز صبح ۵ قطره بده
قطع نکن به صورت مداوم میتونی تا ۲ سالگی هم بدی
پروبیوتیکه و تنظیم کننده دستگاه گوارش

ترنجبین بده بخوره

ابجوش نبات بده