۷ پاسخ

عزیزم صبح قبل از بلند شدن از تخت یه تکه بیسکوییت یا نون سوخاری یا نون خشک بخور اب معدتو جمع میکنه بهتر میشی

سلام عزیزم من از هفته دوم حالت تهوع داشتم شدیدوهمچنان داره شدیدترمیشه دمیترون میگن ضرره ولی من یه وقتاخیلی کجبورم میخورم اصلا نه میتونم آب بخورم نه غذاسریع تهوع وسوزش معده شدید دارم ولی بنظرم دمیترون قطع کن وبرو سرم بزن

چیزایی ک هوس میکنی رو بخور من خودمم همینم تا چیزی هوس نکنم نمیتونم غذا بخورم

منم دکترم رفتم سرم ھم زدم ھیچی اثر نمیکنہ ھمچی پس میدم😭😭😭 دمیترون ویتامین B6 ضد تھوع میخورم ھیچی اثر نمیکنہ امروزم رفتم سرم زدم اومدم بالا اوردم خیلی روزھام سخت میگذرہ خدا کنہ زوتر رفع بشہ🥺🥺🥺

عزیزم کاملااااا طبیعیه من بدتر از تو بودم کشک و ماست بخور .نه سرم لازم نیس تحمل کن

ب دکترت بزنگ بگو دمیترون حالمو بدترمیش شربت میده میخوری عالی میشی

سرم که ویتامین خاصی نداره هرجور شده خوراکی بخور نی نیت ضعیف نشه،شیر موز بخور