۷ پاسخ

سلام مامان های عزیز میشه از روی جمجمه بگید جنسیت بچه

این هم غربالگری اول هم

ده هفته که بچه تو شکم نیومده چجوری حسش کردی احتمالا نفخ بوده چون منم داشتم بعضی وقتا دراز میکشم شکم خود به خود بالا پایین میشه معمولا میگن دختر زودتر حرکتش مشخص میشه

غربالگری اول هم رفتم دکتر گفت مشخص نیست بعدش گفت احتمال دختره باید صبر کنید الان مشخص نیست عکس جمجمه و سونو را می زارم ممنون میشم بگید بچم جنسیت اش چیست؟

عزیزم حرکات هفته ده در اصل نفخ و حرکات رودست نه بچه،این ضربان که حس میکنی نینیه و جایی که قرار داره ربطی به جنسیت نداره تا سونو ی انومالی صبر کن

عزیزم اصلا به این چیزا نیست؛چون بارداری دومتون بوده زود حس کردین؛انشالا که سالم باشه اول؛دوم هرچی دوس دارین باشه

فک کنم پسراخه پسر زودحرکت میکنه