۹ پاسخ

عزیزم برو دوش اب گرم بگیر .مایعات بخور .و قطره شیر افزا .من این کار ها کردم خیلی خوب بود ‌.ولی تا دو سه روز اول همینجوره .شیر خشکیش نکن.شیر خودت بهش بده

به سلامتی قدمش مبارک هر چی زیاد سینتو بدی مک بزنه شیرت زودتر میاد

سلام حمام کن همیشه سینه هات بشور

قطره شیر افزا آب میوه دلستر

قطره یا قرص شیر افزا بخور گرمیجات پروتئین و برنج و ماکارانی زیاد بخور

منم شنیدم سه روز اول شیر نداره مادر
سه روز اول به فسقلی چی بدیم پس

قطره شیر افزا.... مایعات فراوان

تا سه روز عزیزم طبیعی هست که شیر نداری بعد سه روز شیرت میاد اما سعی کن همش سینه ات بزاری دهنش تاشیرت بیاد هرچند نداری ولی بزار خیلی تاثیرداره بعد برای شیرت اگه این سه روز بخاطر نداشتن شیرنزاری دهنش بعد اصلا شیرت نمیاد خشک میشه سینه هات

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه هرچی بچه بیشتر میک بزنه شیر زیاد میشه ولی سعی کنید آب، آبمیوه طبیعی و دلستر ساده بخورید که شیرتان زیاد بشه