۵ پاسخ

نکاری خیلی بهتره چون یک اینکه مواد شیمیایی وبوی خیلی زیادی داره دو اینکه هردفعه که میخوای بری ترمیم واقعا خسته میشی تو هفته های بالاتر 3 اینکه الان کرونا بهتره جای شلوغ نری کلا دردسره بنظر من تو بارداری

والا تو اینستا همه باردارن و کاشت هم دارن‌.من خودم لاک رو دارم همیشه

سعی کن موقع کاشت بوی مواد رو استشمام نکنی همین

خوب حوصله این کارهارو دارین😁

عزیزم حتی لاکم نباید بزنین چ برسه کاشت چون موقع زایمان ک آمپول بیهوشی میزن ماما برای اینکه بفهمه ب آمپول حساسیت داشتی یانه ب ناخنات نگاه میکنه ک کبود شده یا نه اصن همچین کاریو نکنی