۳ پاسخ

جو پرک آسیاب شده یا نه ؟

خوشمزس؟دوسدارن بچها؟؟

خیلی هم عالی. ممنون

سوال های مرتبط

آواتار مامان 🤩محمد صدرا 🤩 مامان 🤩محمد صدرا 🤩 🤩محمد صدرا 🤩 ۲ سالگی
عالی و مقوی 🤩
ممنون از پیشنهادت من امشب مونده بود ... ادامه پاسخ
مامان محمد مهدی مامان محمد مهدی ۳ سالگی
آواتار مامان آقا یاسین👑 مامان آقا یاسین👑 آقا یاسین👑 ۳ سالگی
میشه شیرخشک رو نریزیم پسر من نمیخوره..؟
مامان گرشا🦋 مامان گرشا🦋 ۱۳ ماهگی
‍ #افزایش_وزن

🍇🍇برای افزایش وزن کودک

✅ افزودن زرده تخم مرغ به غذای کودک پروتئین آنرا افزایش می دهد. زرده تخم مرغ پخته را می توان با آب یا شیر رقیق کرده و به کودک داد و یا آن را داخل پوره سیب زمینی یا سوپ رنده کرد.

✅از آنج که ویتامین ها و املاح نیز برای رشد کودک ضروری است می بایست از سبزیجات نارنجی رنگ مثل کدو تنبل و هویج و سبزیجات سبز رنگ مثل جعفری، گشنیز و … داخل سوپ و یا پلوی کودک استفاده کرد.

✅غذاهایی مانند فرنی و شیر برنج تا پایان سال دوّم زندگی می تواند به عنوان صبحانه و عصرانه کودک استفاده شود و برای افزایش انرژی به آن کره یا روغن مایع اضافه کنید.

✅نکته بسیار مهم در تغذیه کودک رعایت نکات بهداشتی به نگام تهیّه و صرف غذا است. دستها را قبل و بعد از تهیّه غذا بشویید، غذا را به مقدار کم تهیّه کنید و آن را چندین بار گرم نکنید، از آب جوشیده سر برای نوشیدن استفاده کنید.

غذای کودک | نینی سویق 🍛👶🏼

┄┅┅┅═✾ 🌸 ✾═┅┅┅┄
@baby_foodd
┄┅┅┅═✾ 🌸 ✾═┅┅┅┄‌
آواتار مامان سلن مامان سلن سلن ۱۲ ماهگی
سلام من ی هفته هس فرنی ب دخترم میدم رفلکس داره حر ... ادامه پاسخ
آواتار مامان محمدطاها مامان محمدطاها محمدطاها ۴ سالگی
عجب هوس برانگیز
گشنم شد نصف شبی😂
مامان ماهان 🌝 مامان ماهان 🌝 ۵ سالگی
قصه درمانى چيست

يكى از بهترین روش ها برای ایجاد عادت های خوب در کودکان و حذف رفتارهای نامناسب، استفاده از «قصه» است.

وقتی کودک به قصه شما گوش می دهد، خودش را به جای شخصیت اصلی داستان می گذارد و از نگاه او به حرف های شما گوش می کند.

از آنجا که در این روش، آموزش ها به صورت غیر مستقیم به کودک داده می شود، در مقابل حرف های شما مقاومت نمی کند و به خوبی تا پایان داستان به شما گوش می دهد.

در این روش ، شما یک داستان برای کودک تعریف می کنید که شخصیت آن تقریبا همسن فرزند شما باشد.

می توانید برای انتخاب نام او هم از خود کودک کمک بگیرد. داستان را شروع می کنید و با کمک عروسک یا نقاب و یا نقاشی، داستان را تعریف می کنید.

در پایان سوال هایی درباره داستان از کودک خود می پرسید و از او می خواهید که نتیجه گیری بکند. با این روش، خود کودک به نتیجه ای که مورد نظر شماست می رسد.

برای افزایش اثر این روش، لازم است در فواصل زمانی منظم، مثلا هفته ای یک بار، داستان هایی متفاوت با موضوع مورد نظر برای کودک تعریف کنید. این تکرار می تواند رفتار را در کودک تثبیت کند.

🌺🌺🌺🌺
آواتار مامان ماهان 🌝 مامان ماهان 🌝 ماهان 🌝 ۵ سالگی
همواره آرام و ملایم با فرزندتان صحبت کنید، درغیر ا ... ادامه پاسخ