سلام عزیزان برای زردی نوزاد چی خوبه؟

۷ پاسخ

ترنجبین،شیرخشت،خودت عرق کاسنی بخور،صورت بچه رو باهاش بشور،زیاد هم‌لباس تنش نگن

عزیزم شیرخشت بده شیرخودتم تند تند بده ک ادرار ومدفوع کنه وزیر مهتابی بخوابونش

گلم خودت گرمیجات اصلا نخور..بجای اب عرق کاسنی بخور چیزای خنک بخور بچه رو زیاد گرم نگه ندار ... مهتابی اتاق رو اصلا خاموش نکن..زیاد بهش شیر بده ک با ادرار زردیش دفع بشه انشالله زودخوب میشه نگران نباش ممکنه تا ۴۰ روزگیش باشه

قطره بیلی ناستر
البته دکتر باید تجویز کنه

خودت ترنجیبن بخور گرمی نخور اصلا
با عرق کاسنی دست و پا و صورتشو بشور
قطره بیلی ناستر از داروخونه بگیر

شیر دادن تند تند،و قطره بیلی ناستر

بقیه چیزا الکیه
ترنجبینم برا ادرار و دفعش خوبه

عرق کاسنی باعرق شاطره خودمم استفاده کردم خیلی خوب بودن