۵ پاسخ

عزیزم شیرخشک و بدون اجازه دکتر اصلا عوض نکن
بچه تو اصلا با بقیه بچه های دیگه مقایسه نکن
اصول وزن بچه تو ۴ماهگی باید دو برابر وزن تولد باشه که استاندارد دیگه با نمودار رشد جلو برو به حرف بقیه ام گوش نده که بچه ات لاغر دکترتم اگه صلاح میدونست شیرخشک شو عوض میکرد

خب تو چهارماهگی باید دوبرابر وزن تولد باشن .. خوبه ک

من ببلاک میدادم و هم شیر خودم شیرشو عوض کردم حساسیت داشت دوباره یه مدل دیگه گرفتم باز وزن زیاد نکرد دوباره خود دکتر داد که بچم دوست نداره خلاصه بچه هم به خاطر تغییر شیر الان شیر نمیخوره به زور تو خواب بهش یر میدم شیر خودمم هر موقع که دلش بخواد میخوره وزنشهم کمه دارم دیونه میشم و اگه برگردم عقب شیرشو عوض نمیکنم
به نظرم هر کاری بکن که شیر خودت مقوی و چرب بشه میدونم خیلی سخته ولی بهتره به اوضاع من دوچار بشی

وزنش دوبرابر وزن تولدش شده خوبه دیگه. پسر من وزن تولدش۳۵۰۰ بود چهار ماهگی شده ۷۴۰۰

شیرخشکش رو عوض کن
غذا رو هم براش شروع کن اگه واکسن زدی