۹ پاسخ

من انجام دادم..برای ترمیم هم رفتم
هیچ مشکلی نداشتم شکر خدا
متخصص زنان بهم گف ایراد نداره فقططط وسیله هاش کاملا تمیز باشه

سلام. من حقیقتش از دکتر پرسیدم، گفت اگه بهت استرس نمیده انجام بده. .بعد از رفیقم که ارایشگره پرسیدم،قبل اینکه بدونه از دوستای دبیرستانشم، بهم گفت میشهو بیام انجام بدم. وقتی معرفی کردم خودمو بهش،و گفتم از دوستای دبیرستانشم،بهم گفت تا ۶ ماهگی بچت که شیرشم میدی نیا😐

تا سه ماه بعد از زایمان نمیشه انجام داد عزیزم

عزیزم ضرر داره

ممنون از همگی لطف کردید

آره دختر انجام ندی، علاوه بر ضرر موادش، ممکنه پوستت هم واکنش بدی بده اصلا خوب نشه

من شنیدم ضرر داره.

بذارید انشاالله بعد زایمان انجام بدید

بله خیلی ضرر داره