۵ پاسخ

خیلی هم وزنش خوبه دختر من ۳ ماهگی ۵۸۰۰ بود

اتفاقا وزن گیریش خیلی خوب بوده مردم رو ول کن آجیل گوشت ماهی شیر خرما و شیره انگور یا کشمش برای مقوی بودن شیر خوبه

عزیزم بچه هارو هیچوقت با بچه های دیگ مقایسه نکنید
دوتا بچه ممکنه هم وزن باشن اما یکی لاغر ب نظر بیاد و یکی کپل
ب ظاهر نگاه نکنید وزن و قد ک نرمال باشه ینی خداروشکر ی بچه ی سالم دارین
بعضی از بچه ها اینجورن هرچقدم بخورن لپ در نمیارن و قد و وزنشون اما عادیه
به حرف بقیه اهمیت نده و شکر کن ک کووجولوت سالمه همین

عزیزم بچت تازه دوماهشه الان نه تپلی براش خوبه نه چیزی که بهش بدی ، وزنش خیلی خوبه و نرمال ، به حرف مردم نباش اگ باشی باید کل زندگیت رو دودستی تحویلشون بدی ،وقتی بچت سالمه لاغر وچاق بودنش مهم نیس ،من دخترم ۵ماهشه تازه شده ۵ونیم عین خیالمم نیس مهم سالمیشه

وزنگیریش ک خیلی خوب بوده. پسر منم لپ نداره اما قد وزنش خوبه