کسی از شیر خشک نان راضی هست؟ وزن دهی چطور

۵ پاسخ

سلام. ولا دوماهه به دخترم میدادم وزن گیریش خوب نبود یه هفته است آپتامیل میدم خداروشکر عالیه

من نان ب پسرم دادم وزن نگرف الان آپتامیل میدم فکر میکنم بهتره

سلام من به بچم شیر خشک نان دادم خوبه بدنیس ولی
نفخ زیادداره

خیلی ها میگن وزن دهیش خوبه ولی به دختر من نساخت یبوست میشد بعد یه دکتر به من گفت نان پالم داره حالا نمیدونم.اگه خیلی قیمت برات مهم نیست شیر خشک هیپ بگیر هم سبکه هم وزن میده هم ارگانیکه

منم میدادم راضی نبودم زیاد نمیساخت به پسره من