۱۱ پاسخ

هست عزیزم
این چه کاریه
بشدت نفاخن
غذاهای مفیدتر بخور
اگه احیانا هم خوردی پشتش یه استکان عرق نعنا بخور

بجا اب پرتقال خود پرتقالو بخور من خود پرتقالو میخوردم اذیت نمیشد ولی یه لیوان ابشو خوردم احساس کردم شبش اذیت شد ،ماست هم فعلا نخور، کاهو خوبه

سلام لبنیات نخور چون باعث میشه بچه زیاد بالا بیاره کاهو و حبوبات هم نفاخ هستن میوه و خرما بخور خرماهم سعی کن پوستش رودربیاری چون باعث نفخ میشه

خیار سرده نخور ولی کاهو شیرو زیاد میکنه عالیه شیر و ماستم‌ممکنه حساسیت به محصولات گاوی داشته باشه نخوری بهتره آب پرتقالم مشکلی نداره ویتامین داره چرا بد باشه

روی هر چیز نفاخ ک میخورید عرق نعنا بخور هیچ تاثیری روی بچه نمیزاره
منکه اینجوریم

همه بچه ها که مثل هم نیستن.من خودم همه چی میخورم اما کم .نمیخوام از الان بچم بد عادت بشه و بخور و نخور دربیاره

لبنیات خوب نیس خیار و کاهو رو نمیدونم‌ولی اب پرتغال فک نکنم طوری باشه منکه میخورم

شیر و کاهو وماست خیلی نفخ داره
خیار سردیه دل درد میگیره بچه

شیر خیلی نفاخ هست نخور ماست هم نخور

لبنیات و سبزیجات و حبوبات نخور. آب پرتغال عیب نداره بخور

هست نخوررررررررر