۲ پاسخ

سلام عزیزم.کلا زندگی بچه ها یعنی بازی و از طریق بازی همه چیزو یاد میگیرن. توی تمام لحظه هایی که کنارتون بیداره همه چیزو با حالت شعرو بازی و خنده بهش یاد بدید. مثلا حتی وقتی میخواین غذا درست کنین و وقت ندارین یه قاشق پلاستکی و بشقاب بدید دستش بگید اونم مثل شما غذا بپزه یا قاشقو بزنه به بشقاب و صدا دربیاره و بین همین کارا کلماتم تکرار کنید که دایره لغاتشم زیاد بشه مثلا بگید ببین چه قاشق قشنگیه ببین وقتی میخوره به بشقاب بوممم بومممم صدا میده یا همینجور چیزا . همینا باعث صمیمیت و وابستگی بچه به شما میشه و باعث میشه فقط با مادرش بتونه ارتباط بهتری برقرار کنه یذره که بزرگتر بشه اونوقته که حرفاشو و کلماتشو شما فقط متوجه میشید و برای بقیه ترجمه میکنید😍🌸وابستگی خوب نیست اما علاقه به پدربزرگ و مادربزرگ خیلی خوبه چه مادری و چه پدری این حق بچه هستش که عشق بورزه و عشق دریافت کنه از نزدیکانش و این باعث رشدش میشه اما وابستگی زیاد قطعا خوب نیست

عزیزم شما هر چقدر هم با بچه بازی کنی بازم می‌ره سمت اونا ، چون دیدم گفتی تو ی ساختمون هستین
آخرش بچه دلش میخواد بره پیش اونا
طبیعی هم هست. من طبقه بالای خونه مادرشوهرم خونه ساختم و همسایه شدیم دو سال اونجا بودم ،دخترمم تا یکسالگیش تو اون خونه بود بعد جابجا شدیم خدارو شکر و دیگه الان پیش اونا نیستم،
دختر منم همینطور میکرد با اینکه همش یکسالش بود وقتی میومدن خونمون موقع رفتنشون گریه میکرد ک باهاشون بره منم اجازه نمیدادم خیلی رک ب مادرشوهرم میگفتم نمیشه بذارم همراهتون بیاد بد عادت میشه دیگه تو خونه پیش خودم نمی‌مونه . شما هم باید همین کارو میکردی از اول